KIÁRUSÍTÁS: RVD – Star natúr mangófa | étkezőasztal 220

249.900 Ft

KIÁRUSÍTÁS a készlet erejéig!*

Belga gyártónk mangófából készülő étkezőasztala praktikus pók lábazattal készül. A 220 cm hosszúságú, 100 cm szélességű asztal strapabíró, 3 cm vastag, natúr színű asztallapja kiemelt kopásállóságú. Semleges színének köszönhetően jól illeszkedik bármilyen enteriőrbe. Az asztal lábazata porszórt acél, fekete színben.

Méret : 220 cm x 76 cm x 100 cm (SzxMxM)
Anyag: mangófa, porszórt acél
Szín: natúr mangófa, fekete

Minőségi osztály: I. osztály
Csomagolás: eredeti csomagolás
Hiba leírása: az asztal kifogástalan állapotú, gyári csomagolásban
Mennyiség: az akciós ár a készleten lévő 1 db termékre vonatkozik.
Raktár: Bp.
Elérhetőség: Azonnal

*Az akciós ár kizárólag az ezen a felületen megjelölt, a kiárusításban részt vevő termékekre, a készlet erejéig érvényes, minden esetben 1 db termékre vonatkozik! Minden esetben érdeklődjön telefonon a termék elérhetőségéről (a pillanatnyi készlet folyamatosan változik, továbbá az termék szállításra való előkészítése is időt vesz igénybe)!


Természetes anyagból kézzel készül termék, előfordulhat minimális színbeli és formai eltérés. Minden asztal teljesen egyedi és minimális méretbeli eltérés előfordulhat.

Az elérhető színekről, szövetekről és egyéb információkról kérjük, érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén, vagy keresse fel személyesen üzletünket! A weboldalon történő megjelenés nem minden esetben garantálja a termék elérhetőségét! Garancia: 1 év 

Engedélyezett utánrendelésre