HOME CONCEPT LAKBERENDEZÉSI WEBÁRUHÁZ

Néhány szó rólunk…

A Home Concept Lakberendezési Webáruház elindításában kulcsszerepe volt azoknak az elégedett ügyfeleinknek, akiket az elmúlt több mint 20 év során vásárlóink között tudhattunk és akik sok esetben akár több száz kilométert utaztak egy-egy partnerüzletünkbe.

Ezzel összhangban szerettük volna egyedi termékkínálatunkat a lakosság még szélesebb köre számára elérhetővé tenni, egyúttal kihasználva a 21. század technikai vívmányait.

A Home Concept Lakberendezési Webáruházban található termékek mindegyike egyedileg rendelhető, ugyanakkor számtalan bútor és lakberendezési kiegészítő személyesen is megtekinthető partnerüzleteink valamelyikében.

Vásárlóink maximális elégedettsége érdekében igyekszünk minél szélesebb körű szolgáltatást nyújtani: a megrendelt bútorokat igény szerint profi szállítóink juttatják el otthonába, adott esetben pedig a lapra szerelt bútorok összeszerelésében is segítségére vagyunk. Pick-pack pontjainkon a bútorok átvétele ingyenes.

Amennyiben az oldalon böngészve valamilyen kérdése merülne fel egy-egy termékkel kapcsolatban, értékesítő kollégáink örömmel nyújtanak további tájékoztatást a Kapcsolatok menüpont alatt megadott elérhetőségeken.

Kellemes böngészést kívánunk!

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Az ország egész területén (vagy akár külföldre) kedvező áron, szakszerűen házhoz szállítjuk a megvásárolt termékeket.

INGYENES TANÁCSADÁS

Igény szerint személyes lakberendezési szaktanácsadást biztosítunk ügyfeleink részére.

ÖSSZESZERELÉS

Igény esetén gyakorlott munkatársaink elvégzik Ön helyett a megvásárolt bútorok összeszerelését.

GARANCIA

Minden termékünkre 1 év garanciát biztosítunk.

NÉZZEN KÖRÜL NÁLUNK!

Üzletünk képekben

Felkeltettük az érdeklődésed? Lépj kapcsolatba velünk!